Origin Of Love!


No Eyes!


Runaway!


Barjoland!


Praan!


Easy Rider!


Butterfly!


Be happy!


Who Needs?


Flashdance!


Into the west!


Applause!


La La La!


Daft crush!

BLOEMENWEIDE BLOEMENWEIDE
Ik moet u zeggen, ja u uitleggen, het is geen park wat u daar doet. Vooreerst al dit, het is nu weer, het tweede jaar, rond een platform die band blauwe bloemen. U denkt, een blauwe zee, dat is geen park, ja dat is zee. En u ziet toch wat we doen, wij willen groen, we willen groen. Op de grond doen wij vinca minor, dat ziet u toch, ja al die takjes, dan weet u hoe mineur de bloei dan is. En dan de leilindebomen, waarom wij snoeien? om niet te bloeien, om niet te bloeien! Blauwe zee, vol vieze beesten, dat is geen park, dat is geen park. Om maar te zeggen uw wall of white, u heeft het niet gesnapt, we hebben het u gezegd, wij willen bomen, met gelijke stammen, gelijke kronen, moet ik u dat nog tonen? Maar weer die bloei, en hoog en lage bomen, dat is geen park, dat is geen park. En we hebben u geholpen, toch zo netjes monogras, dat hebben wij voor u vol ingezaaid, voor intensieve veeteelt. Dat wist u wel, ik zie geen schapen, ik zie geen geiten, ik zie geen koeien. Ik heb gehoord, er was een kalf, maar dat heeft u rustig teruggebracht, dat doet u toch wel veel te veel. ja gras is groen, ja gras is groen, daar moet u echt geen bloem in doen. En u zag het steeds uw prikkeldraad ontbreekt, waar uw tourniquets met ijz’ren pinnen? Dat is park, ja, dat is een park.
U wenst geen braam op uw paden, u wenst geen koeienvlaaien, u wenst dus toch geen park. en dan uw plan, u werkt met themata, en dan u stelt, u werkt met groepen, dat is geen park, dat is geen park. U moest dat toch wel weten, het moet hetzelfde zijn, en groen, alleen maar groen, want anders al die vieze beesten. Ik heb gelezen, uw hemelpoort, dat is schande, wat in een park niet hoort. Met uw flipperkast en stinkertjes, dat is geen park, dat is geen park. En al die keien, waarom spit u toch, die rusten in de grond, zo zwaar zo groot en echt niet diep, waarom heeft u dat dan toch verstoord, want dat was park, ja dat was park U spreekt van poelkikkers, salamanders, en niet van zwanen, niet van ganzen uit Canada. Dat is weerom geen park. U bent een ezel, een idioot, u begrijpt ons niet. En u wenst ook weer eetbaar fruit, met alle gevolgen dan maar, kijk naar ons, wij doen het goed, appels groen en lekker zuur, dat is een park, dat is een park. En bent u blind, u heeft ook nog veel grijs blad, weet u niet, grijs is geen groen. En tot slot, u moest het weten, binnen wat jaren groeit alles ertussen toe, dan ziet men uw terrein niet meer, men moet er komen, ja uit ons park! En dan verbazen, da’s niet gezond, en ook geen park.
SingAlong
23/8/2013 !!!! Geen Malus sylvestris, wel volop Malus DOMESTICA! gewone moderne appels. Wie bedriegt wie  Victor Moura? Wij open en eerlijk! en we gokken :“ zeker al Boskoop en, Alkmene”?
sorry, te druk zelf bezig voor meer smakelijke dagvaardingen
Candidate for the ugliest park in the world Candidat pour le parc le plus moche du monde
VAARWEL (?) SCHITTERENDE HERFSTKLEUREN MOERAS-ROOS WITTE MOERAS-RODO POLLEN POLLEN GEUREN GORDIJNEN WALL OF WHITE HEMELPOORT KNUSSE ZITHOEKJES LIJNENSPEL EXTRA LATE VLINDERSTRUIKEN GEBORGEN WANDELEN VERRASSINGEN MOOI PARKJE  VAARWEL (?) SCHITTERENDE HERFSTKLEUREN MOERAS-ROOS WITTE MOERAS-RODO POLLEN POLLEN GEUREN GORDIJNEN WALL OF WHITE HEMELPOORT KNUSSE ZITHOEKJES LIJNENSPEL EXTRA LATE VLINDERSTRUIKEN GEBORGEN WANDELEN VERRASSINGEN MOOI PARKJE
VAARWEL (?) SCHITTERENDE HERFSTKLEUREN MOERAS-ROOS WITTE MOERAS-RODO POLLEN POLLEN GEUREN GORDIJNEN WALL OF WHITE HEMELPOORT KNUSSE ZITHOEKJES LIJNENSPEL EXTRA LATE VLINDERSTRUIKEN GEBORGEN WANDELEN VERRASSINGEN MOOI PARKJE en dat gratis en voor niets. Alles heeft z’n tijd nodig, zeker op dit compact geperst stuk afvalgrond. Maar geduld? Dat mag niet van deze gemeente, het duurt nog vele jaren en dan : MOOI! MOOI! maar ze willen niet samenwerken.
Binnenkort : Kasteelpark Erenstein = Urtica-park vol Rubus en exoten, schandalig onderhoud het lijkt hier een peepshow van de gemeente, luierikken!
sorry vuil beest, je mag niet in Erenstein, enkel in onze eco- hotspot elders
© auteursrecht op het gehele terrein en al haar onderdelen inclusief de gekozen beplanting