Nee, geen KOE, wel als u zich als melkkoe van de gemeente vindt
Een partij anders! Geen mooie beloftes. Wel eindelijk alles open gooien, opdat allen kunnen meespreken, meesturen in wat hen aanbelangt, van ontwerp, over uitbesteding, tot uitvoering.
Een partij anders! Werken aan de gemeente als open huis voor elke burger en ondernemer, opdat elke fout ontdekt kan worden, opdat het bestuur zich optimaal aan de noden aanpast.
Kerkrade open en eerlijk (iedereen : ja!) afdwingbaar! (iedereen : euh?)
onafhankelijke OMBUDSMAN, OPEN ADMINISTRATIE; klachtvriendelijk elk project, uitgave moet goed zijn : - voor u, wij, iedereen - voor werk kortbij huis STRIKT en ontmoedigend DRUGSBELEID ! Ondernemers steunen en betrekken
KOE
beter een verre vriend dan een goede buur?
Anstelvallei : mensvriendelijke natuur! verbindt west - centrum - Eygelshoven voor zachte weggebruikers, vlot, vlak, open, niet enkel uitbating van horeca, ook winkels!, vooraan aan het eilandje met kasteeltje, en een grote randparking
een luisterend oor
Een professioneel personeelsbeleid, met aanwerving door vakmensen, via duidelijke criteria, zonder politieke of andere invloed. Het gaat om de kwaliteit en het neutraal zijn. Het college kan het laaste woord hebben, maar dient ECHT gemotiveerd te reageren. Ambtenaren zuiver en enkel en zonder pottenkijkers door het college benoemd, schaden de samenwerking en vooral de werking van de gemeenteraad. Stop de codetaal met afkortingetjes, het siert helemaal niet, spreek gewoon Nederlands.
10 oktober 2013 : de partij is formeel opgericht
Wenst u informatie, of wenst u lid te worden? Onderaan kan u later in een formulier uw gegevens en/of vraag aangeven, nu enkel via e-mail
van harte dank aan notaris Zuidervaart, vlot, aangenaam, menselijk
Deze website is eigendom van de buiten Kerkrade, buiten Nederland, werkende studiedienst van de partij, dit teneinde elke poging van de gemeente om een kritisch geluid de mond te snoeren de pas vaf te snijden. Het is nodig het college en de raad wakker te schudden, in het welzijn van de inwoners. Dat geeft automatisch wrijvingen, want wie wil er macht en geld kwijt?
Dit mag nooit meer gebeuren, er moet steeds een permanentie zijn, 7 dagen op 7, later ook 24u/24u die kan beslissen en ook dagdagelijks werk doen, dus zitten ‘lummelen’ is er niet bij.
DOOR PROVINCIE EN GEMEENTE ZWAAR TEGENGEWERKT
Dit in Herzogenrath, moeten we, meer dan elk ander iets, opvolgen om te zien of er eindelijk een dienst door de gemeente naar haar inwoners kan uitgewerkt worden.